tirsdag den 7. august 2007

Endnu en DR ændring. Er rettet i scriptet nu.

Tak til Stephan Stoltze for at bidrage til løsningen. Bemærk at flere af DR's gamle udsendelser ikke virker længere selvom de linker til dem. Det kan desværre ikke gøres noget ved.

/Nikolaj

15 kommentarer:

Unknown sagde ...

Er der nogen der ved hvordan man i Vista får media center til at vise myDRtv directories & links under "Video".

Som det er nu får jeg samtlige links fra myDRtv vist i Music som playlists og der synes jeg ikke rigtig de hører hjemme.

Nikolaj Christensen sagde ...

Kender ikke Vista, men så vidt vides skal du bare sørge for at scriptet køres under "My Videos" folderen (eller Vista ekvivalent).

Hvor kører du scriptet nu?

Hans Bornich sagde ...

Hej Nikolaj,

Dit script ser ud til at være lige hvad jeg mangler, bortset fra at jeg kører via XBMC på min xbox, ved du om man kan få det til at virke den vej? Altså så XBMC henter streams direkte uden en PC indvolveret. På forhånd tak for dit svar.

Nikolaj Christensen sagde ...

Du bliver vel nødt til at køre scriptet på dit mediecenter går jeg ud fra? Hvis du har et playlist format som XBMC understøtter så kan vi kigge på det.

Anonym sagde ...

Hej Nikolaj

Nu er en ny fejl begyndt at vise sig:
Linie 227
Tegn 7
Fejl: Stien ikke fundet
Kode: 800A004C
Kilde: Der opstod en ;icrosoft VBScript-kørselsfejl

Nogle idder?

Vh
Hanne

Nikolaj Christensen sagde ...

Ja - DR har et programnavn med "/" i - det kan scriptet ikke lide. Har opdateret scriptet nu.

Anonym sagde ...

Fedt script :-)

Opdateres programlisten automatisk når DR lægger nye programmer ud, eller skal scriptet køres igen for at hente de nye programmer?

Nikolaj Christensen sagde ...

Nej - det skal du sætte op via scheduled tasks i windows. (f.eks)

Anonym sagde ...

Hej Nikolaj

Det er bare super godt ! Det er lige det jeg har ledt efter !

Jeg glæder mig til at lægge det på MCE boxen derhjemme.

Tusind tak !

mvh

Mads

Anonym sagde ...

Det kunne være lidt smart hvis man kunne få et direkte link til videofilen og ikke en playliste. Problemet er for mig at min forbindelse er langsom og at jeg ikke kan gemme i bufferen så jeg bare kan pause lidt indtil den har fået hentet et par minutter.

Ved hjælp af URLsnooper2 fandt jeg ud af at bag denne: Aftenshowet 1 del 080204.asx var det denne her video: mms://wms.dr.dk/nas01/auto/cms/Resources/dr.dk/NETTV/DR1/2008/02/87851da1-f558-4e70-bfc4-30e037252fa3/DR1%2004-02-2008%2018.00-18.29.wmv

Nikolaj Christensen sagde ...

Hvad mener du med direkte link? Er ikke helt sikker på hvad du forsøger at opnå. Filen/playlistet indeholder jo netop et link til den url du snoopede. (prøv at åbne en .asx fil i notepad).

Check evt. readme filen for at se hvordan du bruger lavere bitrates hvis det er et problem.

Unknown sagde ...

Scriptet virker fint for mig i Vista Mediacenter. Jeg kan se myDrtv under My Videos.

Desværre bliver hver enkelt program også set som en afspilningsliste i både Vista Mediacenter og Windows Mediaplayer. Og fordi der er så mange programmer bliver det svært at finde sine normale afspilningslister blandt de mange DR programmer. Derudover bliver afspilningsliste-funktionen meget langsomt pga. de mange titler.

Er der en måde hvorpå man få vista til ikke at se programmerne som afspilningslister eller noget man kunne inkorporerer i scriptet?

Nikolaj Christensen sagde ...

Hej Martin,

Det er som sådan ikke noget scriptet har noget med at gøre desværre, men måske du kan fortælle Vista hvor den må lede efter playlister? Prøv at se om du kan finde noget på google.

Jairus sagde ...

Hej med jer
mit ? er hvor henter i de sript eller plug ins
på forhånd Tak
mvh
jan

Anonym sagde ...

Kunne man tænke sig at scriptet også kunne hente DR Bonanza playlists?