mandag den 7. april 2008

Bonanza

Der har været en del forespørgsler på mulighed for at my drtv også understøttede DR's Bonanza. Det er ikke umiddelbart muligt med den foreliggende implementation desværre (Bonanza bruger flash), men det er da muligt at det bliver implementeret på et senere tidspunkt.

16 kommentarer:

Svedendeko sagde ...

Det er muligt at se Bonanza igennem Windows Media center. Jeg har netop i weekenden fået det til at virke på en Vista Ultimate MCE.

Der er 2 step for at få det til at virke.

1. Step installer codec der muliggør MCE at afspille flv formatet. følg denne guide: http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_play_flv_files.cfm

2. Step Få lavet playlists som MCe kan afspille ligesom mydrtv scriptet. Jeg har lavet en lille Bonanza applikation der gør det. Den kan hentes her: http://www.unormal.dk/bonanza/BonanzaScraper.exe

Programmet leveres as is. Det vil lave folderstruktur som indeholder playlists på alle de Bonanza programmer som er blevet stemt ind. Dem som man kan stemme på kan ikke ses. Det giver ikke mulighed for at vælge hvilken kvalitet man vil se filmen.

Morten Schou

God fornøjelse.

Anonym sagde ...

Det er da lige præcis det vi har ledt efter :) fedt -og tak! Så mangler vi kun en udgave der kan skabe .pls filer til os der bruger MediaPortal ;) + at kunne få links direkte i Super kvalitet :)

/Christian

Svedendeko sagde ...

Jeg skal se om jeg ikke kan udvide GUI lidt så man kan vælge hvilken kvalitet man ønsker.

Jeg kender ikke lige til hvordan pls filer er opbygget, men det gør google sikkert :o)

Hvor svært kan det være.

/Morten

Nikolaj Christensen sagde ...

Hej Morten,

Super arbejde. Du kan evt. checke mit script for pls format. Det virker i hvertfald i Mediaportal og andre.

Glæder mig til at prøve din Bonanza scraper (når jeg en dag får internet igen - kom nu Cybercity!)

Svedendeko sagde ...

Så har jeg opdateret BonancaScraper til at man kan lidt mere i grænsefladen. Programmet ligger samme sted. Følgende er tilføjet:

* Mulighed for at vælge videokvalitet. Bemærk at super formatet 264 ikke umiddelbart er understøttet af MCE
* Mulighed fro at vælge om den skal lave pls eller Asx playlister.

Happy scraping :o)

/Morten

Anonym sagde ...

super med den nye brugerflade, men de .pls filer der genereres er MediaPortal ikke alt for glad for at spise - eller dvs. jeg tror den forsøger at hente hele indholdet før den afspiller, jdet er ikke lykkes for mig at få den til at afspille noget endnu, desværre
pls filerne virker dog fint hvis jeg smider dem i WMP (med pls plugin).. mystisk... :-/

Anonym sagde ...

Super fedt lavet :-)

Det ser ud til, at DR nu har lukket den sidste og 10. kategori i denne omgang ("DR-øjeblikke"). Pt. trækker BonanaScraperen kun de 9 andre kategorier. Er der udsigt til, at scraperen også får den sidste kategori med?

Svedendeko sagde ...

Jeg har opdateret Bonanzascraperen så den tager den nye kategori med. Derudover er den lavet så når Dr. laver endnu en kategori, skal der forhåbentligt ikke downloades ny klient, men jeg skal blot opdatere et xml dokument, på unormal serveren.

Anonym sagde ...

Hvor henter jeg den nye Bonzascrapper? I den scrapper jeg kan hente på http://www.unormal.dk/bonanza/BonanzaScraper.exe (version 1.2) er der stadig kun 9 kategorier i. Ligger den nye et andet sted?

Svedendeko sagde ...

Jeg havde en mindre bug som gjorde at DR øjeblikke ikke virkede. Fejlen er nu rettet og du skal blot køre Bonanzascraper igen. Det er ikke nødvendigt at downloade en ny udgave.

Unknown sagde ...

Hej

JEg kan desværre ikke køre installations filen.
Jeg har ellers lukket alle programmer ned. Har Windows XP Pro SP2.
Ved ikke om der er andre der har samme problem.

Nikolaj Christensen sagde ...

Hvad går der galt?

Anonym sagde ...

Jeg syntes ikke den virker mere den henter ikke filerne mere

Birger sagde ...

Bonanza scraper fungerer af en eller anden grund ikke mere. Jeg har lavet et vb script, der danner mapper og *.asx filer, der kan bruges i hvert fald i MediaPortal. Det består af 2 script. Det ene fanger, det andet rydder op - der er en del fejl på Bonanza hjemmesiden. Hvis nogen har lyst til at bruge det, er de velkomne. Kontakt mig på bs-rekl@mail.dk, så sender jeg en e-mail med programmerne vedhæftet.

Anonym sagde ...

Linket til scraperen virker desværre ikke mere.
Det ville være alle tider hvis vi kunne få en opdatering der virker. :)

Nikolaj Christensen sagde ...

Enig - det er dog ikke mig som vedligeholder disse scripts. Så prøv på recordere.dk eller hifi4all.dk